Sticla religioasa este o arie de lucru diferita, ce implica o munca de creatie speciala

Avand ca fundament pictura bizantina, sticla decorativa religioasa trebuie sa raspunda criteriilor compozitionale si de estetica, solicitate de normele specifice cultului ortodox. Datorita tehnicilor de lucru, in atelierul nostru folosim trei tehnici diferite: tehnica sablarii, tehnica vitraliului overlay si tehnica vitraliului tiffany. Oricare dintre aceste tehnici este potrivita decorarii usilor sau ferestrelor lacaselor de cult, putand fi executate atat in varianta simpla (o singura foaie de sticla), cat si in varianta de pachet de sticla termopan.

Motive si reprezentari biblice

Indiferent de tehnica de sticla aleasa, avem la dispozitie o multitudine de idei si suntem deschisi la acceptarea si implementarea modelelor de sticla propuse de catre clientii nostri. Realizarea compozitiilor religioase va fi executata tinand cont de tipul tamplariei, de amplasamentul acesteia, de forma si dimensiunile sticlei. Fiecare vitraliu va fi proiectat digital, individual, aflandu-ne intr-un contact permanent cu preotul, ori cu persoanele avizate desemnate.

Fascinante si expresive

Creatiile de sticla religioasa realizate in atelierul nostru au darul de a fi expresive, intruchipand intr-o maniera aleasa personajele si motivele biblice. Culoriile, liniile fine, plumbul aplicat sau cositorul, contribuie la crearea unor tablouri fascinante, demne de admiratie. Avand in vedere destinatia sticlei, oferim un pachet cromatic bogat, in culori pale sau vii, imbogatite cu fire de plumb/cositor, pentru urmatoarele tehnici: vitralii overlay si vitralii tiffany.

Modele de isnpiratie biblica, tehnici noi
Innobilarea picturii interioare cu sticla decorativa

Sticla decorativa religioasa are darul de a imbogati intr-un mod fermecator picturile existente in cadrul bisericilor. Impactul vizual creat este unul semnificativ, oferind celor ce trec pragul acestor lacasuri de cult, imagini de o insemnata pretiozitate. Translucenta specifica sticlei decorative, ce permite patrunderea luminii in interior, intr-o maniera subtila, va crea senzatia de caldura, de spatiu primitor, distins.

Scrieti un mesaj
Va putem ajuta?
Contactati-ne pe whatsapp