Despre noi

Povestea noastra

Ideea atelierului Vitralii Decorative s-a nascut in anul 2002, pe cand eram 3 tineri studenti, la arte plastice, informatica si arhitectura. Am stiut inca de atunci ca drumul ales nu va fi usor, dar am continuat sa mergem cu curaj pe acesta. Am crezut in visul nostru, pe cand familiile noastre si prietenii ne descurajau, spunand ca parcursul va fi unul sinuos si scurt. Timp de doi ani ne-am documentat, am testat, am dezvoltat si am inovat tehnicile de lucru, asigurandu-ne ca ale noastre creatii sunt sigure, perfecte pentru a innobila cu o nota artistica, rafinata, spatiile interioare ale clientilor nostri. Astazi, la aproape 18 ani distanta, putem spune in mod cert ca suntem mandri ca am infiintat acest atelier, produsele noastre fiind indragite si apreciate incontestabil de un numar impresionant de romani.

Cea mai mare satisfactie a noastra, ca profesionisti, este aceea de a ne vedea clientii multumiti, fascinati de creatiile noastre. Ni se intampla adesea sa primim mesaje de la clientii nostri, dupa perioade insemnate de timp, prin care ni se comunica recunostinta si admiratia constanta, privitoare la sticla decorativa creata de noi, special pentru locuintele lor. De asemenea, avem parte de clienti atat de multumiti de interactiunea noastra cu acestia, incat ajungem sa legam prietenii solide, valoroase. Arta decorativa si arta comunicarii pot uni intr-un mod deosebit de armonios oamenii.

Suntem creatori de frumos, de arta, iar acest lucru ne face sa ne simtim mandri de alegerea facuta cu ani in urma, aceea de urma cu determinare drumul sticlei decorative, in ciuda dificultatilor. Credem cu desavarsire ca viata este prea scurta pentru a fi dedicata unei profesii care nu te implineste ca om. Pana la urma, cele mai frumoase lucruri iau nastere atunci cand sunt realizate cu placere si entuziasm. Tocmai aceasta a fost premisa care ne-a condus spre alegerea acestui drum, oferindu-ne curaj si incredere. Am crezut in visul nostru, am luptat pentru indeplinirea acestuia, iar astazi suntem pe deplin multumiti, impacati si realizati ca profesionisti, dar si ca oameni. Si da, daca ti se da un vis, cu siguranta ti se va da si puterea de a-l transforma in realitate! Important este sa nu renunti, sa mergi cu curaj pe un drum drept. Asa se descopera fericirea.

Scrieti un mesaj
Va putem ajuta?
Contactati-ne pe whatsapp