Sticla sablata colorata reprezinta o solutie potrivita in alegerea sticlei decorative pentru usi sau ferestre

Fundamentata pe criteriile si caracteristicile sticlei sablate (albe), ca modalitate de realizare, noua tehnica are ca element distinctiv o paleta cromatica variata. Necesitatea dezvoltarii acestei tehnici a fost aceea de a crea o unitate intre sticla decorativa si tamplarie, dar si intre sticla si celelalte elemente colorate, aflate la interiorul locuintei (parchet, gresie, pereti, mobila etc). Sticla decorativa se poate adapta cu usurinta stilului amenajarii interioare, oferind un plus de eleganta.

Dezvoltare si inovatie

Inventata in Italia, tehnica sticlei sablate colorate a captat privirile si a devenit interesanta pentru artistii creatori de sticla decorativa din Europa. Daca la inceput, culorile folosite erau tari, opace si greu de utilizat, cu timpul, tehnica s-a imbunatatit considerabil, ajungand astazi la o gama variata de culori pale, translucente, calde si foarte placute privirii.

Solutii personalizate pentru fiecare locuinta

Interesul nostru principal este acela de a furniza cea mai buna solutie artistica, individualizata, pentru fiecare client care ne investeste cu incredere, apeland la serviciile noastre. Cream modelele in functie de dimensiunile usilor si a ferestrelor, armonizand culorile, in ton cu paleta cromatica predominanta in spatiul interior.

Armonie la interior
Culori alese cu grija, pentru fiecare desen

Sticla sablata colorata poate fi integrata cu usurinta in orice locuinta. Folosim culori speciale, cu un grad ridicat de translucenta, cu scopul de a crea o unitate cromatica intre sticla decorativa si spatiul interior. Totodata, sticla sablata colorata are darul de a imprumuta din culorile din jur, fiind foarte receptiva la intensitatea luminii. In functie de modelul ales, sticla sablata colorata poate primi zone de accent din microcristale sau din pietre de sticla aplicate.

Scrieti un mesaj
Va putem ajuta?
Contactati-ne pe whatsapp