Cum alegeti modelul potrivit

Alegerea modelului potrivit, ca premisa a unui rezultat final de exceptie

Alegerea modelului potrivit poate parea o misiune dificila atunci cand nu aveti o idee clara asupra sticlei decorative dorite. Nicio grija! De aceea suntem aici, pentru a va spijini in privinta acestui aspect, oferindu-va consultanta de specialitate.

Primul pas pe care trebuie sa-l urmati este acela de a consulta cataloagele noastre, din sectiunea specifica a site-ului. Veti gasi acolo mii de modele inspirationale, pentru toate tehnicile in care lucram. O simpla rasfoire a cataloagelor poate avea un impact major, oferindu-va modelul care sa fie pe placul si asteptarile dvs.

In cazul in care modelele puse la dispozitie de catre specialistii nostri nu sunt conforme stilului dvs, puteti veni cu idei personale sau anumite imagini reprezentative. Impreuna vom gasi solutia optima, adaptand proiectul in functie de cerintele dvs. Mentionam ca nu orice idee sau imagine poate fi pretabila tehnicii alese de catre dvs. De asemenea, nu toate modelele sunt potrivite pentru orice tip de tamplarie. Inainte de toate, ar trebui ca tamplaria din spatiul dvs sa fie comandata/in lucru/finalizata, pentru a avea dimensiunile exacte, pe baza carora sa putem realiza proiectul la scara in format digital, proiect pe care vi-l vom prezenta ulterior. In situatia in care distanta dintre noi este prea mare si nu putem fi prezenti pentru a realiza masuratorile de specialitate, ne puteti trimite poze cu tamplaria, iar noi va vom ghida in obtinerea dimensiunilor exacte, dar si in vederea alegerii solutiei optime privind sticla decorativa.

O sugestie importanta este aceea de a analiza initial spatiul pe care doriti sa il innobilati prin folosirea sticlei decorative. Observati stilul amenajarii, culorile si structurile. Astfel, va va fi mai usor sa va orientati in alegerea modelului ideal pentru dvs.

    Scrieti un mesaj
    Va putem ajuta?
    Contactati-ne pe whatsapp