De la o simpla idee, la un rezultat remarcabil

Stim ca aveti nenumarate responsabilitati, fapt pentru care noi suntem aici pentru va scapa de grijile pe care le implica luarea deciziei de a oferi un plus de eleganta spatiul dvs, prin intermediul sticlei decorative. Va putem oferi servicii individualizate sau un pachet complet, format din: masuratori, proiectare, transport si montaj. Astfel, ne asiguram ca produsele noastre sunt potrivite si ajung la dvs in perfecta stare.

Masuratorile pot fi realizate de catre noi, prin deplasarea la fata locului (cand distanta fizica nu este prea mare), de catre producatorul tamplariei sau, chiar de catre dvs, urmand indicatiile noastre telefonice (oferite in urma vizualizarii unor imagini cu tamplaria dvs). Astfel, ne asiguram ca obtinem dimensiunile exacte pentru realizarea unui proiect de succes.

Proiectarea implica realizarea desenului la scara (in format digital) a sticlei dvs decorative, pentru a va oferi o imagine clara, de ansamblu, asupra rezultatului final. Pentru realizarea proiectului la scara avem nevoie de urmatoarele informatii: dimensiunile corespunzatoare sticlei, tehnica aleasa si modelul dorit.

Livrarea sticlei decorative se poate face de catre noi (la cerere) sau de catre firma de curierat (in cutii de lemn, pentru comezile mici). In ambele variante mentionate, sticla decorativa va ajunge la dvs in perfecta stare, transportul oferit de catre noi fiind unul specializat, sigur. De asemenea, sticla decorativa poate fi ridicata personal, de catre dvs, din atelierul nostru.

Montajul poate fi realizat de catre noi, la cerere, sau, de catre producatorul tamplariei. Montam cu mare grija sticla, fiind atenti la fiecare detaliu, pentru a finaliza cu succes proiectul dvs.

Ne dorim ca singura dvs “grija” sa fie aceea de a va bucura pe deplin de creatiile noastre. Bucuria clientilor nostri este in mod sigur si bucuria noastra, ca profesionisti pasionati si dedicati.

    Scrieti un mesaj
    Va putem ajuta?
    Contactati-ne pe whatsapp