Recomandarile noastre inainte de a ne contacta:

Ne dorim sa va oferim cea mai buna interactiune si experienta, in vederea procurarii sticlei decorative, insa, fiind un demers participativ, avem nevoie de sprijinul si de implicarea dumneavoastra. Putem colabora simplu si eficient, daca sunt intrunite cateva conditii, fara de care procesul ar fi ingreunat.

Ce trebuie sa cunoasteti/detineti?

 • Sa aveti tamplaria (comandata, in lucru sau finalizata). Noi producem exclusiv sticla decorativa;
 • Sa urmariti site-ul, sa va formati o idee despre ceea ce va doriti, sa retineti modelele si tehnicile pe baza carora putem demara un proiect (salvati, fotografiati sau faceti capturi de ecran);
 • Daca va place un anumit model, iar culorile sale sunt altele decat acelea pe care le doriti, trebuie sa stiti ca acestea pot fi schimbate dupa preferinte. Ne intereseaza in principal desenul/schita modelului ales si mai putin culorile, acestea din urma fiindu-va prezentate in proiectul inaintat spre aprobare;
 • In cazul in care nu ati gasit un model potrivit, pe forma usilor sau a ferestrelor dvs, nu va descurajati si contactati-ne. Suntem obisnuiti sa cream modele unicat, personalizate si proportionale pe forma ceruta;
 • Pentru oferta de pret, trebuie sa ne furnizati dimensiunile sticlei, grosimea sticlei, numarul de bucati si modelul ales.

Tinem sa precizam ca ne puteti contacta oricand. Daca aveti nelamuriri si doriti sa intelegeti mai usor anumite lucruri, suntem mereu prezenti, pentru a raspunde solicitarilor dvs. Ne puteti contacta prin telefon, e-mail, whatsapp sau facebook messenger, iar noi va vom raspunde intotdeauna cu drag.

Alocati-va doar 30 de minute!

Produsele de sticla decorativa sunt bunuri de folosinta indelungata, aflate mereu la vedere. In doar 30 de minute, puteti parcurge site-ul integral, pentru a va forma o idee asupra tehnicilor si, de a alege, modelul potrivit locuintei dumneavoastra. Alegeti modelul in functie de desen, culorile fiind absolut optionale.

Ati ales modelul. Cum procedam?

Daca ati ales tehnica/modelul si aveti tamplaria (montata sau in lucru) ne puteti contacta pentru oferta de pret si realizarea proiectului digital, construit pe forma si dimensiunile usilor sau ferestrelor dumneavoasta. Imediat ce ne veti aproba proiectul, sticla decorativa va intra in procesul fizic de creatie.

Sfaturi utile
Solicitati sprijinul producatorului de tamplarie (acolo unde se poate):
 • Daca tamplaria dvs. este in lucru sau urmeaza a fi montata, rugati producatorul sa va furnizeze dimensiunile corecte de executie a sticlei.
 • Daca formele tampariei sunt atipice, solicitati executarea schitelor tehnice ale sticlei sau realizarea de sabloane.
 • Informati producatorul si rugati-l sa efectueze montajul sticlei decorative, fiind cel mai in masura, avand in vedere faptul ca acesta cunoaste tamplaria, precum si modalitatile de montaj ori reglaj.

Suntem mai mult decat un atelier de cretie. Suntem parteneri de dialog, deschisi la provocari, apti in a furniza  cele mai bune solutii artistice si tehnice, adaptabile nevoilor si spatiilor interioare ale clientilor nostri. Munca noastra incepe de la o idee, pe care o traducem intr-un proiect digital si, ulterior, pe baza acordului dumneavoastra, dam forma ceruta sticlei decorative, in mod fizic. Si nu, treaba noastra nu se termina aici! Finalizarea comenzii este realizata prin predarea sticlei decorative, prin livrarea acesteia la domiciliu (sau la sediul producatorului tamplariei), ori dupa caz, prin executarea montajului efectiv. Ne plac lucrurile concrete, cu parcurs fluid, cu proiecte frumoase si cu strangeri de mana in semn de apreciere si multumire.

  Scrieti un mesaj
  Va putem ajuta?
  Contactati-ne pe whatsapp