De la idee/model, la un proiect concret, la scara

Importanta proiectului la scara este incontestabila. Prin intermediul acestuia aveti o imagine clara, de ansamblu, asupra rezultatului final al proiectului dvs. In primul rand, pentru o intelegere corecta, ar trebui sa definim ce inseamna “la scara”. Acest termen pune in lumina rezultatul culegerii celor mai pretioase informatii legate de proiectul dvs ( dimensiunile corespunzatoare sticlei, tehnica aleasa si modelul dorit). Mai exact, proiectul la scara este o reprezentare grafica, in format digital, a sticlei dvs decorative, pe forma usilor sau a ferestrelor dvs.

Realizam proiectul la scara cu mare atentie si precizie, urmand ca dupa finalizarea acestuia sa vi-l prezentam (pe e-mail/whatsapp), in vederea obtinerii acordului dvs pentru intrarea sticlei in faza de executie. In cazul in care, aveti sugestii privitoare la desen, putem realiza modificari asupra acestuia, pentru a va indeplini cu succes asteptarile.

Aceasta este cea mai simpla si sigura metoda prin care va puteti face o idee in privinta alegerii dvs, avand totodata siguranta ca investitia pe care urmeaza sa o faceti este cu adevarat optima, oferindu-va multumire si implinire.

O mentiune importanta este aceea ca pentru a beneficia gratuit de proiectul la scara, este nevoie de achitarea unui avans din pretul total al lucrarii. Munca asupra proiectului la scara in format digital implica precizie, minutiozitate si un timp considerabil dedicat realizarii acestuia. Asadar, dorim sa ne asiguram ca timpul si dedicarea noastra au un scop sigur, fiind indreptate catre onorarea proiectului dvs.

    Scrieti un mesaj
    Va putem ajuta?
    Contactati-ne pe whatsapp