Tehnici sigure, produse calitative, perfect adaptabile locuintelor, indiferent de stilul amenajarii

Toate produsele din sticla decorativa pe care le cream in atelierul nostru au la origine tehnici testate pe o perioada indelungata de timp, fapt ce reprezinta un plus de siguranta, atat pentru noi ca executanti, cat si pentru fiecare client care a ales sa aiba incredere in ceea ce facem. Caracteristicele estetice, tehnice, dar si functionale, reprezinta pentru noi criterii deosebit de importante in crearea sticlei decorative, motiv pentru care am ales sa folosim cele mai bune materiale existente pe piata de profil.

Translucenta sticlei decorative, o caracteristica principala

Ce este translucenta? Care este scopul acesteia? Este necesara? Pentru a oferi un raspuns la aceste intrebari, trebuie sa definim in primul rand termenul. Translucenta sticlei decorative reprezinta capacitatea de a permite luminii sa patrunda in spatiul interior, conferind senzatia de caldura, dar si de intimitate. Indiferent de tehnicile folosite, creatiile noastre isi pastreaza cu desavarsire aceasta proprietate, transformand spatiile cotidiene in unele cu adevarat remarcabile. In funcie de intensitatea luminii naturale, nuantele sticlei decorative devin mai vii sau mai pastelate, creand cu maiestrie un joc captivant.

Intimitatea este un lucru pe care ni-l dorim cu totii in spatiile interioare, iar sticla decorativa ne poate oferi incontestabil acest confort psihic. Cand vine vorba despre bai, dormitoare, dar si alte spatii in care se doreste ca intimitatea sa primeze, sticla mata reprezinta solutia ideala. In ciuda lipsei transparentei, sticla isi pastreaza indiscutabil translucenta, permitand luminii sa patrunda intr-un mod subtil in interior. Astfel, spatiul va deveni unul personal, cald, primitor si impresionant. Prin urmare, sticla mata are un dublu rol, acela de a oferi intimitate, de a crea o ambianta personala, unica, dar si acela de a innobila intr-o maniera exceptionala, artistica, spatiile dumneavoastra interioare.

Materiale de lucru

Materialele angrenate in procesul de creatie sunt special dezvoltate pentru realizarea sticlei decorative. Folosim, dupa caz, filme colorate (tehnica overlay), sticla colorata in masa (tehnica tiffany), culori pale translucente (tehnica sablarii colorate), cristale fazetate (tehnica vitraliilor cu cristale), rasini polimerice (tehnica rasinilor), precum si fire de plumb colorate de latimi variate. Majoritatea elementelor folosite sunt importate de la companii din Germania, Marea Britanie si USA, liderii mondiali din acest domeniu.

Cromatica

Un aspect important al sticlei decorative este legat de partea cromatica, ce presupune intensitatea culorilor, ce poate fi stabilita in functie de tehnica aleasa, de preferintele personale sau de factorii obiectivi existenti, precum: tipul si nuanta tamplariei, elementele de feronerie, culoarea peretilor sau a mobilei. Sticla sablata alba este caracterizata printr-o culoare de baza, si anume, un alb-laptos specific. In schimb, pentru toate celelalte tehnici avem o paleta cromatica vasta. Cu siguranta, impreuna vom gasi solutia ideala, potrivita spatiului dvs interior.

    Scrieti un mesaj
    Va putem ajuta?
    Contactati-ne pe whatsapp